Franskbrød


36,00 DKK

Nyder du smagen af et godt brød med en luftig krumme og en sprød skorpe? Prøv vores Italiensk 5-kornsbrød og bliv forkælet. Bagt af hvedemel, majsmel, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner og et strejf af gurgemeje.

- +
36,00 DKK

Jack Rye er et af bagermesterens nyeste favoritter. Det smagsfulde brød er for dig, der elsker et godt, sprødt og lækkert brød. Bagt af Ølands Hvede Fuldkorn, skåret rug, craft malt, hørfrø, chiafrø og græskarkerner.

36,00 DKK

Et af vores absolutte favoritbrød er Karibik. Er det også ét af dit? Bagt af fuldkornshvedemel, jordnødder og maltede kerner.

- +
36,00 DKK

Holder du af et godt gammeldaws surdejs franskbrød? Prøv et super saftigt og smagfuldt mørkt surdejsbrød, der forkæler alle, som elsker et sundt og godt brød. Brødet er hurtigt blevet et af favoritterne hos vores brødelskende kunder fra nær og fjern.

- +
32,00 DKK

Formbrødet med birkes går aldrig af mode, og er du ligesom os tosset med det klassiske franskbrød, skal du ikke tøve med at forkæle dig selv eller dem, du holder af. Franskbrødet smager rigtig godt med smør og en god skive af din yndlingsost.

- +
32,00 DKK

Kan du også huske farmors Formbrød uden birkes? I Palles Bageri hylder vi farmors stolte bagværk og bager Formbrødet uden birkes efter den klassiske opskrift, som de fleste foretrækker.

- +